torstai 7. marraskuuta 2013

Merinovillaa hameen kanssa

 
 

Tällainen asu muodostui syksyvaatteeksi lämpimistä villapohjaisista kankaista. Hamekankaat ostin Eurokankaasta ajatuksena tehdä kaksi erillistä hametta sekä ruutunen että yksivärinen musta. Mutta ruutuinen kangas aiheutti harmia olemalla niin vino joka suuntaan. Ja kun kangasta oli niin vähän, niin täysin vinoon leikattuna kangas ei olisi riittänyt koko hameeseen. Niinpä saksin ja saksin, kunnes hoksasin tehdä hameesta kaksivärisen. Hame sai vyölenkit ja vyön tekonahasta. Kirppikseltä löysin vanhan vyön, josta leikkasin soljen irti ja uusiokäytin sen. Paitakangas on toisaalta hieman alusvaatemainen kangas. Nimittäin se on merinovillaa, jota varmaan enimmäkseen käytetään alusvaatekäytössä. Tein paidasta tarkoituksella istuvan, jotta sitä on helppo myös pitää toisen paidan alla. Lämmin se on, aivan ihana iholla.
 

 
 
 
Näillähän voisi vaikka juhlia isänpäivää :D.
 
 
Leppoista viikonloppua ystävät:)
 
 
 
16 kommenttia:

 1. no jo on taas ommeltu. :) ja hienoja! niin sinun näköiset kyllä. vyötuunaus aivan mainio! ja aivan piti miettiä: oletko leikannut hiukset? näyttävät kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole leikannut, enemminkin ehkä tarvisi leikata:D. Mutta kiitos, kiitos! Tästä tuli loppujen lopuksi ihan kiva juttu. Siinä vaiheessa kun kangasta leikkasin, oli lähellä että olisin jättänyt kankaan laatikon pohjalle. Mutta kannatti nähdä vaiva:)

   Poista
 2. Aivan upea aikuisen naisen kokonaisuus, ei muuta kuin juhlimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Krista :) Eiköhän tämä asu pääse käyttöön!

   Poista
 3. Tulipa hieno! Sopii hyvinkin juhlaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulrika:) Mietinkin, että voisi tehdä paitoja hameelle muissakin väreissä, ehkä vähän pirteämmissäkin. Tumma vaan on niin helppo ja itsessään aika juhlavakin.

   Poista
 4. Kivan näkönen setti. Sulla on selevästi hyvä maku ;) ite tykkään saman tyylisistä vaatteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannesti kiitoksia Näppi:-). Rehellisesti sanottuna vähän hirvittää laittaa ittestä kuvia tänne ;). Mukava kuulla, että tykkäsit!

   Poista
 5. Onnea korukirjan voittajalle! Laitapa osoite tulemaan tayttaelamaa(at)gmail.com :)

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis ja tyylikäs kokonaisuus. Sait nätin mekon aikaan, vaikka juouduitkin vähän enempi leikkelemään palasia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saksia sain kyllä käyttää:-). Miten voikaan kangas olla joskus hankalasti käsiteltävä. No loppu hyvin, kaikki hyvin:-). Kiitos!

   Poista
 7. Todella hyvän näköinen kokonaisuus, tyylikäs. *anna*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:-). Vähemmän tullut käytettyä pelkkiä hameita ja kuinka monikäyttöisiä ne onkaan.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.