maanantai 16. joulukuuta 2013

Jouluisia kuvia pikku vihjeineen ja arvonnan voittaja
Viikko sitten kokoonnuimme sukulaisten kesken viettämään pikkujoulua meidän kotiimme. Vieraat saapuivat aivan ihanien kukkien kanssa. Tässä osa kauniista kukista, jotka ilahduttavat ja tuovat joulun tuntua kotiimme. Tuollaiset kokoontumiset ystävien kesken ovat mukavia ja jättävät mieleenpainuvia muistoja. Lapsetkin nauttivat kovasti yhdessäolosta serkkujensa kanssa.Joulukukat kuuluvat varmaan aika monen kodin jouluperinteisiin. Mitkä kukat teidän joulua useimmiten ilahduttavat?Jouluarvontakin päättyi ja voittajaksi tuli Melina/Minishow kommentillaan:
2 arvalla mukana! "Mua kiinnostaa sisustus ja ompelu, vaikkei iteltä ompelutaitoa löydykään :)."
Onnittelut sinulle:)
Jätähän osoitetietoja sähköpostiini, joka löytyy blogini etusivulta!
Jälleen kerran oli mukava järjestää arvonta. Se tuo piristävää vaihtelua perinteiseen blogipäivitykseen:) Suuret kiitokset kaikille osallistujille ja tervetuloa uudet lukijat mukaan:)
Pyysin teitä jättämään kommenttia siitä, mikä blogissani eniten kiinnostaa.Kiitos teille niistä! Kyllähän ompelu, tee-se-itse -jutut ja lisäksi sisustuspainoitteiset postaukset ovat selkeästi niitä kiinnostavimpiä. Pääasiassahan blogini painottuu enemmän ompeluun, mutta lisäksi tulen laittamaan sisustusjuttuja esille. Ja varsinkin sellaisia, joissa on jotain itse tekemääni.


Lisäksi tykkään laittaa jotain vinkkejä ja muita kivoja arjen helpotusniksejä tänne. Sillä sellaisista itsekin tykkään:)
Tähän loppuun laitankin kuvan tämän syksyisestä hankinnastamme, joka voisi olla teille vaikkapa joululahjavinkkinä. Tämä tyhjiöpakkauslaite on kätevä metsästäjille, retkeilijöille ja kenelle vaan, joka pakkaa reppuun eväitä ja viettää niiden parissa luonnossa pitkiäkin aikoja. Olemme tehneet tällä esim. kinkkurullia, joiden välissä on salaattia, paprikaa, kurkkua, tomaattia yms., jotka eivät säily normaalisti niin pitkään tuoreina ja raikkaina. Näin meidän perheen metsästäjät saavat syödä metsässä muutakin kuin leipää, kahvia ja makkaraa :D Onko tämä laite teille tuttu ja miten olette sitä hyödyntäneet? Kiva saada ideoita omaankin käyttöön:)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ihanille vierailijoille:)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajalle!!
  Kyllä ne joulukukkaset ovat ainakin meillä yksi tärkeä joulutunnelman tuoja. Jouluruusu on mun ehdoton lemppari ja kovasti myös tykkään valkoisesta hyasintistä ja amarylliksestä. Mukavaa ja leppoisaa joulunalusviikoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tosi paljon valkoisesta amarylliksestä. Jouluruusu on minulle aivan uusi tuttavuus, erittäin ihana kukka. Mukavia joulunodotuspäiviä myös teille!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Onnittelut! Jätähän osoitetietojasi sähköpostiini, niin saan paketin matkalle. Varmasti ehtisi vielä ennen joulua:)

   Poista
 3. Minä tykkään perinteisestä joulutähdestä, amarylliksestä ja valkoinen tulilatvakin on kaunis. Näinkö oikein, että sinulla oli tuossa ensimmäisissä kuvassa Hardanger-kirjailtu liina pöydällä? Oletko itse tehnyt? Ne ovat todella kauniita, mieheni mummo teki niitä ennen paljon, ja meilläkin on niitä muutama. Varsinkin nuo vaaleat liinat samanvärisin pistoin ovat ihan suosikkejani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan oikein näit:) Liinan on tehnyt mieheni kummitäti ja se on todella kaunis. Aluksi arkailin laittaa sitä pöydälle kun pelkäsin käytön jälkiä. Mutta pöydällähän se loistaa eikä kaapissa;) Olisi kyllä mielenkiintoista joskus kokeilla tehdä tuollaista. Aika tarkkaa puuhaa varmaankin.

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.