maanantai 13. lokakuuta 2014

Uusi asetelma ja tyynynpäälliset vetoketjulla



Olen niin innostunut oasis-sienen käyttöön, että taas piti tehdä uusi asetelma koristamaan olohuoneen pöytää. Lähikaupassa sattumalta hoksasin kauniin värisiä ruusuja ja aivan vieressä olevat callunat. Jotenkin ne yhdistyivät mielessäni kimpuksi ja ihanasti sopivatkin keskenään. Tykkään niin tästä asetelmasta, että vähän väliä sitä pitää ihastella. 

Kukat kestävät tosi pitkään oasis-sienessä, kun muistaa välillä lisätä vettä :) 


Asetelman tehtyäni innostuin kaivamaan kaapista Pentikin Kranssi-kankaan ja tekaisin kaksi tyynynpäällistä. Sopivat niin sävyiltään kivasti kukkiin. Samasta kankaasta sain myös kaksi kaitaliinaa, pienemmälle pöydälle ja myöskin ruokailutilan pöydälle.


Löysin tuollaiset valkoiset karva-alustat nahkasohville. Antavat kivasti lämpöä ja tunnelmaa :)


Tein nämä tyynynpäälliset vetoketjullisina. Olen aikaisemmin laittanut ohjeen, miten kätevästi saa ommeltua vetoketjun tyynyliinaan ja ohjeen löydät täältä. Kyseessä olevassa postauksessa on muuten vierailtu eniten bloggaukseni aikana :)



Tässä kuvassa haluan vielä näyttää ikkunakransseja, joista olen kyllä jo aiemminkin maininnut. Te, jotka ette ole kovin pitkään käyneet blogissani, niin vinkiksi, että kranssit (niitä on siis kaksi, vierekkäisissä ikkunoissa) on pyöritelty kanaverkosta ja maalattu spray- maalilla valkoiseksi. Maalin kuivumisen jälkeen pyörittelin läpinäkyvät valojohdot valoineen päivineen kranssien ympärille. Nopeaa ja vaivatonta :)

Siivoilin blogini ulkoasua, ehkä huomasitte :) Pitkään olen aikonut tehdä jotain muutosta, mutta en ole oikein uskaltanut ;) Äkkiä sitä pinttyykin vanhoihin kaavoihin ja muutosten tekeminen aivan hirvittää. Ja vielä kun tekniikkakin on hakusessa, niin työlästä on :). Mutta nyt olen tyytyväinen ja kun vauhtiin olen päässyt, niin yläbanneri saattaa vaihtua tiuhaankin :) 

Me vietämme täälläpäin syyslomaa. 

Leppoista arkiviikkoa tai lomaviikon jatkoa teille!




18 kommenttia:

  1. Kaunis kimppu ja koti teillä.
    Mukavaa syyslomaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina:) Kyllä loma tuntuu mukavalta ja juuri se, että ei tarvi hätäillä kellon mukaan.

      Poista
  2. Teillä on tullut kaunis syksy sisälle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) On niin mukava vähän laittaa kotia vuodenajan mukaan. Ja varsinkin tiloja, joissa paljon oleskellaan:)

      Poista
  3. Ihanan kaunis, herkkä ja syksyinen kimppu! Tyynyissä ja liinassa on niin kauniit sävyt ja kuviot. Noin kauniissa kodissa kyllä varmasti viihtyy <3. Blogin uusi ilme on hieno myöskin, yläbanneri sopii hyvin yleisilmeeseen. Ihanaa syksyistä viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna sain joululahjaksi tuota kranssi- kangasta kahdessa eri väreissä ja pitkään olen niitä säästellyt kaapissa. Nyt olen onneksi uskaltanut pistää kankaat koneen alle :D Mukava näin syksyllä sisustaa kotia ja tuoda lämpöä ja kodikkuuta sisälle kun ulkona on niin pimeää ja sateista :) Kiitos Hanna Mi!

      Poista
  4. Upeasti sopii ruusut ja callunat samaan asetelmaan! Tuollaisia olisi ihana tehdä kotia kaunistamaan, mutta vielä on lapset niin pieniä ettei tuollaisten annettaisi olla rauhassa joten täytynee vähän antaa ajan kulua.. :) Tyynyissä ja liinoissa on ihanan syksyinen ilme! Ajattelin ensin kuvaa katsoessa että kranssi olisi sellainen paperinarusta neulottu/virkattu, näyttää niin samanlaiselta.. Mutta onkin astetta helpompi versio.. Hieno! :) Hienolta näyttää myöskin blogin uusi ilme, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niin mukava tehdä ihan arjen kunniaksikin tuollaisia kukkajuttuja. Ettei ole pakko olla aina joku juhla :) Joskus jos innostut kokeilemaan, niin uskon sen vievän sinutkin mukanaan. Olen niin ihastellut muiden neulomia ikkunakranssikoristeita ja itse en ole viitsinyt alkaa neulomaan. Halusin saada vähän vastaavantyylisen nopeasti ja tuolla tavallahan se sitten tulikin. Yllättävän paljon kyllä muistuttaa ns. aitoa kranssia ;) Kiitos Raisa P kommentistasi !

      Poista
  5. Heti hoksasin, että oot uudistanut blogiasi. Oikein hyvältä näyttää ja banneri on kaunis ja herkkä! Kivasti tosiaan sointuu ruusujen ja callunoiden värit toisiinsa. Tyynynpäälliset on ihanan syksyiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit uudesta asusta :) Pitkään olen miettinyt, että muutosta tarvisi ja aina se on vain jäänyt. Usein kun käy postaamassa, niin ei jaksa jäädä enää istumaan koneelle. Ja muulloinkin tuntuu, ettei muka ehdi ;) Kiitos Eerika :)

      Poista
  6. Hieno on minustakin uusi ilme, minäkin olen tehnyt uusia bannereita jokin aika sitten, mutta haluaisin, että mies vielä vähän hienosäätäisi sitä, mulla kun ei ole kunnon piirto-ohjelmaa koneella, saas nähdä, tuleeko se ikinä tehtyä ;). Sinä olet niin taitava näiden kasviasetelmien suhteen. Tuoreet kukat piristävätkin kivasti syksyä! Mukavaa syysloman jatkoa teillekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasi ihan ärsyttää tuo osaamattomuus tekniikan suhteen ;) Vielä kun sillä hetkellä ei apulaisia sattunut olemaan paikalla ja homman kun olin aloittanut, oli pakko se viedä jollakin tasolla loppuun asti :) Kyllä nuo kukat antavat niin kivasti fiilistä näin syksylläkin. Kiitos sinulle Krista :)

      Poista
  7. Ihanan kauniita kukka-asetelmia osaatkin tehdä! Pidin edellisestäkin blogin ulkoasusta, mutta tämä nykyinen on sekin hyvin raikas. Oma bloginikin kaipaisi uudistumista, täytyykin miettiä jotain uutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidänkin eräänlaisena mottona sitä, että osaat kun vain uskallat :) Tätä yritän hyödyntää eri asioissa. Oikeastaan nuo kukkajutut on aika yksinkertaisia, mutta siitähän se opettelu lähtee. Mukavaa puuhaa tuo onkin! En ole koskaan aikaisemmin vaihtanut blogin ulkoasua ja nytkin hieman jännäsin, että pilaanko koko homman. Mutta minua lohdutti se, että tiesin voivani ottaa uudelleen ompeluhuoneeni tapetista kuvan ja asettaa se takaisin blogini taustaksi ;) Kiitos Mandariinimania ja onnittelut menestyksestäsi haasteessa!!!

      Poista
  8. Tuollaisessakin olet taitava, oikea moniosaaja ♥ Kaunis asetelma ja niin harmonisen näköiset kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle Hannariina<3 Sinä se niin kauniisti aina annat palautetta :)

      Poista
  9. Ihan kuin ideat juoksisivat samaa rataa! Juurikin tyynyjä olen myös tänään ommellut, samoin nämä edellisien postausten helmaröyhelöt. :) Asetelma on kyllä ihana, elävät kukat tuovat sisutukseen jotain aivan erityistä. Näitä kanaverkkoja ihailin paikan päällä, aika näppärät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä meillä jotain telepatiaa on, aivan mahtavaa :) Laitahan tyynysi näytille blogissasi, niin pääsen ihastelemaan. Minustakin nuo elävät kukat antavat aivan erityisen elementin sisustuksessa. Kiitos Katja / Kakarat :)

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.