tiistai 12. kesäkuuta 2018

Kukkuu, ketä täällä on?

Uusi kesä edessä ja uudet kujeet 😊

Ehkä se osittain pitää paikkansa.  Pääasiassa elämä soljuu samalla tavalla kuin aiemminkin ja se onkin hyvä juttu.

Usein  blogini käy mielessäni, mutta en ole vaan ennättänyt tänne.
Perustin aikoinaan blogini, kun halusin tallentaa johonkin tekemisiäni ja postaukseni sisälsivätkin pääasiassa käsitöitä, siis ompelemiani vaatteita ym. Ompeluni ovat olleet nykyään vähäisellä sijalla. Jotain pieniä ompeluksia olen ommellut, mutta enemmänkin  sellaisia käyttövaatteita, jotka ovat sitten vaan jääneet kuvaamatta ja postaamatta. Vaatteita kuvatessani sain aikoinaan kipinän valokuvaamiseen. Kuvaamista olenkin sitten harrastanut aina vaan aktiivisemmin. Olenpa innostunut hankkimaan studiovaloja ja erivärisiä taustakankaita. Jonkinlaiselle kokeiluasteelle olen siinä päässytkin. Yhden viikonlopun verran olen saanut asiassa oppia ammattilaiselta, mutta eipä siinä ajassa päästä kuin raapaisemaan vain asian pintaa. Hurjan mielenkiintoista puuhaa se kuitenkin on.


Palaanpa jälleen blogini pariin. Tein blogistani siis hyvin käsityöpainoisen ja blogin pitäminen alkoi käydä työlääksi, kun lähdin työelämään. Ei ollut niin paljon aikaa eikä voimia ompelemiseen, joten ompeleminen jäi vähemmälle. Tuntuikin, ettei ole mitään postattavaa kun käsitöitä ei valmistu ja niin postausvälit alkoivat harveta ja harveta. Yhtäkkiä taas huomaan, että väliä edellisestä postauksesta on ennättänyt tulla reilu puoli vuotta.


Kuitenkaan en ole unohtanut blogia enkä teitä muita bloggaajia. Siksipä halusinkin tulla tänne kasaamaan jonkinlaisen postauksen. Aika vähälle on jäänyt vierailut teidän blogeihin ja enpä rehellisesti sanottuna oikein tiedä, ketkä täällä tällä hetkellä postailee ja pitää omaa blogiaan pystyssä.
Pyydänpä siksi, että olisi hurjan kiva jos yhdelläkin sanalla kommentoisitte ketä täällä vierailee ja ketkä pitävät omaa blogiaan pystyssä :) ?

20 kommenttia:

 1. Anonyyminä pysynyt seuraaja seurasi ahkerasti blogiasi ja seuraa edelleen,jos on mitä seurata. Ilahduin kun näin postauksen. En pidä omaa blogia enkä ole hyvä näissä sähköisissä vempaimissa muutenkaan. Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis ja lämpöinen kiitos Maria ♡. Lämpimät tunteet nousee kun ajattelen blogini ahkeria aikoja. Ihana kuulla, että olet seurannut blogiani ja vielä ilahduit kun näit postaukseni ♡, kiitos. Yritän terästäytyä ja saada laitettua tänne pieniäkin terveisiä. Mukavia kesäpäiviä sinulle!

   Poista
 2. Tosi kiva kuulla pitköstä aikaa sinusta! ❤ Minä täällä ainakin lueskelen ja harvakseltaan postailenkin.. :)

  Kuvasi ovat kerrassaan upeita ja niitä olisi kyllä mukava jatkossakin nähdä.. ;) Valokuvaamista olisi itsekin kiva opetella paremmin.

  Mukavaa ja lämpöistä kesää sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Raisa P ♡. Ihana kuulla sinustakin 😍 Olette ystäviä, joita minulla on ollut aivan ikävä 🤗

   Poista
 3. Olipa mukava huomata, että sinulta oli tullut postaus 😊 Täällä on yksi joka edelleen roikkuu täällä bloggerin puolella, välillä vähän useammin ja toisinaan vähän vähemmän useasti. Välillä on ollut mielessä blogin lopettaminenkin, mutta jotenkin sitä ei ole kuitenkaan osannut. Ehkä se on yhdenlainen kotiäidin henkireikä tuo blogi 😁 Oikein mukavaa kesää sinulle 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eerika 😍 Samoin sinulle ihanaa ja auringontäyteistä kesää ❤. Huippua kun olet pitänyt yllä blogia ja minusta blogin pitäminen kotiäitinä ollessani olikin aivan parasta. Pystyi paremmin säätelemään omaa päivänrytmiä 😀 Roikun täällä jollakin tasolla edelleen 😀 Eli palataan täälläkin puolella vielä asiaan 😊👍

   Poista
 4. Kanneli, olipa kiva, kun postasit pitkästä aikaa. <3
  Minä olen edelleen bloggaillut. En ole halunnut siirtyä instaan, ainakaan vielä. Tuntuu, että haluan aina silloin tällöin leikitellä sanoillakin ja kuvaajana en ole niin taitava. Insta kuitenkin niin kovasti painottuu kuviin. Sitä kuvaamista olisi kyllä kiva harjoitella. :) Sinulla facebookissa usein AI-VAN mahtavia kuvia. Sinä taitava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Pikku Akka ❤ On niin totta tuo instan kuvapainotteisuus. Siitä olenkin tykännyt ja sen nopeudesta ja helppoudesta. Vaikka instan käyttäisitkin, niin pidä ihmeessä blogia yllä. Sinun tekstiä on niin mukava lukea 😍. Blogi on tavallaan myös eräänlainen päiväkirja. Tämänkin takia haluaisin sitä ylläpitää.
   Oikein ihania kesäpäiviä sinulle ja perheellesi 😍

   Poista
 5. Miten mukava kuulla sinusta pitkästä aikaa täälläkin blogin puolella. Sinun kirjoituksiasi olen aina toisinaan kaivannut! 😙

  Minäkin roikun vielä oman blogini äärellä, vaikka jo usein olen ollut lopettamassa sitä vähäiseksi käyneiden vapaahetkien vuoksi. Ehkäpä nyt kesällä on aikaa enemmän kirjoitella, kun olen lomalla. Ja alkoihan meillä taloprojektikin, joka toi uutta intoa blogin kirjoittamiseen, ainakin hetkellisesti. 😁

  Sinä olet kehittynyt valtavasti tuossa valokuvaamisessa. Niin ihania kuvia jaat instassa meidän muidenkin iloksi. 😍
  Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana saada myös sinulta kommenttia, kiitos Kaaru - Pieni Lintukoto 😍
   Upeaa, että olet pysynyt messissä myös täällä blogin puolella.
   Teillä onkin iso projekti alkanut, onnea ja voimia siihen ♡
   Ehkä yritän jotain saada tännekin puolelle laitettua, vaikka niitä valokuvia 😀.
   Ihania kesäpäiviä sinulle ❤

   Poista
 6. Täällä myös yksi, joka välillä tekee blogikierroksen. Itse kirjoitan osoitteessa tuulenlaulu.blogspot.fi
  t. Suvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi kommentistasi ja vierailustasi blogissani 🤗 Tulenpa vierailemaan myös sinun sivuillasi 🤩

   Poista
 7. Moikkamoi Kanneli! Hauska kuulla sinusta, kuviasi aina instassa ihailen ♥ Oma blogini on edelleen hengissä, nyt taas elpymään päin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna 😍 Onneksi olen saanut ihailla töitäsi siellä instan puolella, kun en tänne puolen ole ehtinyt. Jospa minäkin saisin blogini elpymään 👍😊 Ihania kesäpäiviä sinulle 🙋‍♀️

   Poista
 8. Kiva, että olet palannut. Välillä pienet tauot tekevät ihan hyvää itse kullekin. Meilläkin postaustahti vähentynyt sitten vuoden takaa, mutta kyllähän tuo tuossa muiden hommien ohessa pyörii :) Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Ajattelenkin, että kiva olisi jos silloin tällöin saisi postattua vaikka ei saisikaan niin tiheästi, mutta edes joskus 😊 . Oikein mukavia kesäpäiviä 👍😊

   Poista
 9. Moikka Kanneli! Ihana kuulla sinusta täällä blogin puolellakin<3
  Vautsi, olet hommannut studiovalot ja pelit ja saanut kuvaamiseen opastusta alan ammattilaiselta! Sinä olet nostanut harrastuksen ihan uudelle tasolle:) On varmasti mielenkiintoista puuhaa! Instan puolella aina ihastelen upeita otoksiasi<3 Valokuvaaminen ois kyllä kans yks asia mitä haluaisin oppia lisää. Jotain omia säätöjä jo osaan tehdä, mutta en paljoa..Sinähän voisin meille joskus esitellä kameran toimintoja ja perussäätöjä täällä blogissa;)
  Blogia pidän edelleen, omaan hitaaseen tahtiini:D Ja toki käyn lueskelemassa muiden blogeja aina kun vaan aika antaa myöten:) Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja käyhän taas täälläkin huikkaamassa kuulumisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Studiovalot tuo kyllä uskomatonta mielenkiintoa kuvaamiseen. On kyllä aika haastavaa 🙂 Usk8n, että sitäkin on mahdollista oppia. Hyviä kursseja järjestetään tuohon liittyen.
   Olen ajatellutkin, että vois joskus jotain kuvaamiseen liittyvää tuoda tännekin puolelle. Se on kuitenkin tällä hetkellä oleellinen osa harrastustani.

   Suuri kiitos sinulle kommentistasi Villa Pipo ❤ Ollaan kuulolla 🤗

   Poista
 10. Hei! Kiitos vierailusta blogissani 😍 Hiljaista on ollut sielläkin, mutta kova halu nyt aktivoitua sen kanssa sekä muiden blogien seuraamisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin kun tulit vierailemaan sivuillani 🤗 Jospa me saadaan piristettyä sivuja. Onhan tämä niin upeaa, että harmi olisi jättää 😊 Mukavia kesäpäiviä sinulle 🙋‍♀️

   Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.