perjantai 12. lokakuuta 2018

Kaunis syksy

Kesän lämpöä ja ihanuutta on tullut jo moneen kertaan muisteltua. Eipä silti, eihän lämpö nytkään haittaa tekisi. Mutta nyt ollaan syksyssä ja luonto sen on upeasti meille näyttänytkin. Harvinaisen värikkäät puut loistavat auringon valossa ja ilman aurinkoakin. Onkohan lie kuivan ja kuuman kesän tulosta tämä upea ruska?

Valokuvauksessa syksy on antoisaa aikaa. Viime viikonloppuna kävimme veljen perheessä kyläilemässä. Siellä ajelimme kauniita rantateitä ja pääsin ikuistamaan uskomattoman kauniita syksymaisemia. On meillä upeat vuodenajat. Tästä on hyvä jatkaa kohti lähestyvää joulua ja talvea :)









Koululaisilla alkaa tänään viikon kestävä syysloma. Itsekin pyrin pitämään kevennetyn työviikon. Isompia reissusuunnitelmia meillä ei ole. Riittää, että saamme hieman kevennetyn viikon keskelle tätä syyskautta. 

Pari lankakerää lähti matkaan kauppareissulla. Ehkä saan sukan alun puikoille :)

Näiden aurinkoisten kuvien välityksellä haluan tuoda arkeenne aurinkoa ja lämpöä. Nautitaan tästä kauniista syksystä 💛






12 kommenttia:

  1. Voi, miten upeita, suorastaan hehkuvia kuvia 💛🧡💛 Tänä vuonna on kyllä ollut poikkeuksellisen upea ruska ja sitä tuleekin päivittäin ihasteltua 😍 Leppoisaa lomaviikkoa teille! Täällä puurretaam vielä ensi viikko ja sitten päästään mekin lomalle 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kohtahan nuo kauniit lehdet on maata koristelemassa ;) Mukavaa viikonloppua teille <3

      Poista
  2. Ihania syksykuvia. Mukavaa syyslomaa :)

    VastaaPoista
  3. Niin kaunis väriloisto! Mahtavia keltaisen sävyjä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö 💛 Luonto pystyy mihin vaan 😊 Kiitos kommentista Pikku Akka 🤗

      Poista
  4. Hienoja kuvia! Syksy on mun lempivuodenaika.. ❤

    VastaaPoista
  5. Upeita syksyisiä kuvia! Tämä syksy on ollut erityisen kaunis, ruska on ollut todella hieno ja kestänyt pitkään. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi 🤗👍 ja vierailusta blogissani 😊

      Poista
  6. Aivan ihania syyskuvia<3 Ja samaan hengenvetoon totean, että voi miten paljon kaipaan näitä aurinkoisia syyspäiviä..Tuntuu, että on koko ajan pimeää. Aamulla kun vien lapsia hoitoon, on pimeää..Iltapäivällä kun pääsen töistä, on pimeää..:D Noh, eiköhän tästä alkutalvesta taas jotenkin selvitä, varsinkin kun tiedossa piakkoin lomamatka lämpimässä ja aurinkoisessa paikassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samat ajatukset täälläkin. Niin kaipaa aurinkoa. Onhan tämä ollut uskomattoman pilvistä. Jospa se kohta kirkastuu ja aurinko pääsee ilahduttamaan meitä. Kiitos sinulle kommentistasi 😍

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.