lauantai 15. joulukuuta 2018

Joulun alla



Joulu on lähellä, enää viikko jouluaattoon. Nopeasti ollaan tultu taas tähän hetkeen. Ihan vastahan oli viime vuosi tähän aikaan. Onhan tämä kummallista :)


Viikko sitten sunnuntaiaamuna innostuin kuvailemaan kotimme aamutunnelmaa. Kynttilät ja aamuhämärä toivat kauniin lempeän tunnelman, jota oli mukava yrittää vangita kameralla. 


Kuvaushetkellä ei ollut vielä joulukuusta, joka koristeltiin kotiimme muutama päivä sitten. Ennen meillä oli perinteenä laittaa kuusi aattoaamuna, mutta päädyttyämme muovikuuseen, on kuusen laittoa aikaistettu. 
Koristeltu joulukuusi tuo välittömästi kotiin joulun tunnelman 💗


Tänään kotimme tuoksuu pullalta ja porkkanalaatikoilta. Joulun valmistelut jatkukoon :)

Joulutunnelmaa koteihinne 💗

16 kommenttia:

  1. Kauniin näköistä. Meilläkin pakon sanelemana nykyään tekokuusi ja ollaan sen myötä laitettu kuusi jo aikaisemmin kotia koristaan, kuin vasta aatonaattona.
    Mukavaa joulunodotusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi :) Mekin jouduimme lasten allergioitten takia vaihtaa muovikuuseen. Alkuun muutos vähän kirpaisi, mutta enää ei harmita yhtään. Helppo ja hyvä ratkaisu! Kivaa joulunalus aikaa sinulle!

      Poista
  2. Aika menee kyllä niin hirmuista vauhtia, että hyvä kun perässä pysyy.. Minulla on jouluverhot vielä kaapissa ja taitavat siellä pysyäkin. Koristelaatikollakin on kato käynyt sitten viime joulun joten aika vähillä joulukoristeilla mennään tämä joulu. Leiponut sentään olen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tässä perässä pysyminen :D Tänäkin vuonna joulu tuli erikoisen nopeaa, että piti kuusikin laittaa hyvissä ajoin, jotta tajuaa missä mennään ;) Jouluverhoja minun ei ole tullut nykyään vaihdettua. Nuorenpana sitä jaksoi verhotkin vaihtaa lähes joka ikkunaan. Mukavia jouluvalmisteluja sinulle Raisa :)

      Poista
  3. Tänä vuonna taitaa joulu tulla ihan varkain. On jäänyt kiireessä jotenkin toissaijaiseksi koko joulu. Onneksi lomaa on edessä, ja joulusiivous on edessä ensi viikonloppuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näemmä monilla muillakin on käynyt samoin joulun tulemisen suhteen 😊 En käsitä miten tämä aika kulkee niin liukkaasti. Joulusiivouksen jälkeen on ihana tunnelma ja joulu viimeistään silloin saapuu kotiin. Kiitos sinulle Aikku ja mukavia jouluvalmisteluja 😍

      Poista
  4. Minäkin olen ihmetellyt ajankulkua. Miten ihmeessä joulu tulee tänä vuonna kuin varkain. Just iltalenkillä sanoin miehelleni, että meillä ei ole siis tehty mitään jouluvalmisteluja. Tai on siis koristeltu ja lahjatkin pääosin ostettu, mutta ei mitään leivottu tai siivottu. Pääsiskö sitä paremmin fiilikseen, jos hössöttäis? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan se tämä iän mukana tuoma asia, kun jatkuvasti tuntuu, että on joulu tai kesä. Aika menee niin nopsaan 😊

      Olen miettinyt samaa, että jos kovasti touhuaa, niin tulisko fiilistäkin enemmän. Ehkä? 😊

      Onneksi viimeistään jouluaattona tajuaa, että nyt on joulu 😄 No, ollaan kyllä kovasti kuunneltu joululauluja ja poltettu kynttilöitä.

      Kiitos Pikku Akka kommentistasi ja mukavia puuhasteluja sinulle kotiisi. 😍

      Poista
  5. Kauniita joulun odotuksen tunnelmia teillä! <3

    VastaaPoista
  6. Ihana tunnelma kodissanne 💕 Minustakin tuntuu, että matka joulusta jouluun tuntuu vuosi vuodelta yhä lyhyemmälle ajanjaksolle. Onneksi joulu tulee, vaikkei sitä juuri ehtisi valmistellakaan. Joulu asuu sydämessä ja mielissä. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kaaru ❤. Joulun tunnelma on aina samanlainen, se lämpö ja pehmeys, se tulee juuri sisältä. Niin totta mitä sanoit ❤

      Poista
  7. Teillä on todella tunnelmallista. Joulumieli herää pelkkiä kuvia katsellessa. Nopeasti tämä joulukuu on taas mennyt. Pian se h-hetki koittaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi Jani / Kaikki Paketissa 😊. Ihmeellistä kyllä tämä ajankulku. Kohta ollaan jo keväässä ja kesässä. No, ensin otetaan vastaan joulu 😍

      Poista
  8. Kaunista ja hyvin saat hämärässäkin kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Saija :) Jalustan turvin nämä kuvat on otettu. Sen verran oli tuolloin hämärää, että käsivaralta en olisi selvinnyt :) Mukavia joulunaluspäiviä sinulle <3

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.