sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Tunnelmaa makuuhuoneessa


Kevään koittaessa ja valon määrän lisääntyessä on mukava taas miettiä ja muuttaa kodin sisustusta. Tykkäisin vaihdella huonekalujen järjestystä, mutta minusta se on välillä haastavaa kun vaihtoehtoja järjestyksen muuttamiseen on usein vaikea keksiä. Voi olla, että se onkin mielikuvituksen puutetta :)


Sain inspiraation kuvaamiseen, kun anoppini lahjoitti meille tekemiään taidetöitä. Tämä kaunis saviruukku löysi paikkansa makuuhuoneemme lipaston päältä. Tällaiset kauneudet ovat minusta kodin aarteita. 



Olemme muuttaneet kotiimme vuonna 2011 ja silloin halusin nämä verhot makuuhuoneeseemme. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta en halua vieläkään vaihtaa niitä. Tykkään edelleenkin niistä tosi paljon. Välillä ne saavat tuuletusta, pesua ja sitten ne pääsevät ikkunaan takaisin.


Ehkä sain sisustusinspiraation myös, kun seurasin tyttöjemme touhuja heidän vaihtaessaan huoneita keskenään. He saivat aikaiseksi niin kodikkaat ja kauniit makuuhuoneet. Nuoret ne osaavat :)

Olemme saaneet tänä viikonloppuna vesisadetta runsain määrin. Luonto kiittää siitä. Meidänkin leveysasteilla on puissa alkanut vihertää. Ihanaa tämä toukokuun aika 💗

       Tänään on vietetty äitienpäivää. Kohta saamme pienet lapsenlapsemme vanhempineen luoksemme 😍.

Oikein mukavaa äitienpäivää sinulle lukijani :)


16 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja niin kaunis makuuhuone❤️ Leppoisaa äitienpäivä iltaa❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Päden paja :) Mukavaa alkavaa uutta viikkoa sinulle!

      Poista
  2. Voi miten kaunista teillä! Sinulla on juuri sellainen sängynpääty, jonka haluaisin :D Löysin blogisi Instan kautta, liityin lukijaksi. Mukavaa uutta viikkoa ❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos Kaunismäessä <3 Niin mukava kuulla, että löysit blogini ja jäit lukijaksi. Tulen vierailemaan blogissasi ehdottomasti :) Olen tykännyt kovasti tuosta sängynpäädystä. Uskon, että se tulee pitkään viihtymään huoneessamme. Ostimme sen paikallisesta huonekaluliikkeestä vuosi sitten :)

      Poista
  3. Kaunis huone ja erityisesti silmiin pisti tuo ihana sängynpääty. Se on mukava kuinka jotkut verhot ja huonekalut ovat niin ajattomia, että niitä haluaa katsella vuosia. Ostaessa ei voi tietää mistä muodostuu suosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saija 🤗 Juuri näin se on. En kyllä olisi uskonut silloin vajaa kahdeksan vuotta sitten, että samat verhot edelleen voisivat ihastuttaa 😀

      Poista
  4. Ihana tunnelma teidän makkarissa 💗

    VastaaPoista
  5. Kaunis huone, ihastuttava ruukku! 😍 Minulla on yhdet verhot jotka olivat vuosia makkarimme ikkunassa ja tykkään niistä edelleen.. Viime syksynä maalasin makkarimme, mutta en huomannut valita väriä verhojen mukaan ja verhot eivät enää sovikaan seinien väriin. Nyt meillä ei olekaan makkarissa ollenkaan verhoja, sillä mieluisia ei ole tullut vastaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkin voi käydä. Tekisin varmasti niin kuin sinä ja olisin sitten ilman mieluummin 😊 Kiitos Raisa 🙏😊

      Poista
  6. Kaunis makkari teillä 😍 Minä olen ihan samanlainen verhojen suhteen, mitäpä hyvää vaihtamaan, kun ne edelleen miellyttää 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika 🙏 Juuri näin. Hyvät kelpaa niin turhaa tuhlaa 😀

      Poista
  7. Ai, miten kaunis tuo Anoppisi tekemä ruukku. Taideteos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pikku Akka 🙏😊 Saimme useita kauniita töitä. Niitä oli kiva laittaa esille 🤗

      Poista
  8. Mukavan lämmin ja leppoisa tunnelma makkarissa. Ja upea tuo saviruukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Jani / Kaikki Paketissa 😊🙏🌷🌷

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.