maanantai 3. helmikuuta 2014

Kotoiluasu pienelle pojalle



Nyt on kokeiltu tehdä lökäpöksyt :) Aika kivat, mutta taitaa jäädä kokeiluksi. Minua vähän kyllä häiritsee, ettei housut istu takamuksen kohdalta, vaan lötköttää vaippamaisesti ;) Lapsen päällä kyllä suloiset ja varmasti leppoiset käyttää leikkiessä. Kaavana housuissa on uusimman Ottobren 1/2014 Relaxed Fit svetarihousut -kaava.


Paita muokkautui paljon käytetyn raglankaavan pohjalta. Hupun leikkasin vanhan paidan avulla. Olisi voinut olla kyllä hieman pienempi, ehkä? 


Paitakankaat ovat joustavaa trikoota ja housut ovat kaapista löytyneitä college- kankaita. Aika kivasti sattuivat nuo siniset kankaat sopimaan toisiinsa.


Kivat kotoiluvaatteet näistä tuli ja niitähän tarvitaan :)

Uusimmat trikoolöydöt on pesty pesukoneessa ja kuivatettu kuivasrummussa:D Kiitos teille edelliseen postaukseen kommentoineille hyvistä vinkeistä!


Sydämellisesti tervetuloa te, uudet lukijat mukaan :) Olen erittäin iloinen siitä, että niin useat täällä vierailevat jaksavat ilahduttaa minua kommenteilla :) Suuri kiitos siitä! Yksinpuheluna tämä varmastikin alkaisi kyllästyttämään!

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!




18 kommenttia:

  1. Hienosti oot taas onnistunut yhdistelemään eri kankaita! Hauskan malliset housut ja muutenkin koko setti on tosi kivannäköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eerika:) Aika kiva väriläiskä tuosta tuli, vaikka ei noita värejä ihan mahdottomasti olekaan. Minusta tuntuu, että saisin kohta lähteä penkomaan kangaskauppojen laareja. Nimittäin kaapissa lojuvat kankaat ovat hieman haasteellisia, ei niin kiinnostavia:)

      Poista
  2. Hienosti yhteen sopivat kankaat ja värit! Sinulla on todella hyvä värisilmä. Hupun koko on varmaankin makuasia, minun silmääni ei ole liian suuri. Mukava kokonaisuus, varmasti leikkiessä ihana päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tuo huppu on ihana ok. Ainakin päähän laitettaessa se ei tipu silmille:) Värit on kyllä kivat, sellaiset suomihenkiset, reippaat. Paljon kiitoksia sinulle Hanna Mi:)

      Poista
  3. Minä kanssa jostain syystä vähän vierastan noita lökäpöksyjä :) Tämähän on kotoiluasu parhaimmillaan! Kiva yksityiskohta tuo auto tuossa hihansuussa ja nuo kaikki tikkaukset tekee asusta niin rempseän näköisen! Mukavahan näitä sinun hienoja ompeluja on kommentoida :). Mukavaa viikkoa sinnekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole jännä, että toisella/vieraalla joku vaate näyttää hyvännäköiseltä, mutta itse kun kokeilet pukea ko. vaatetta esim. lapselle, niin se näyttää hieman "jänskältä", kuten nuo lökärit:) Ihana, sinä, kun huomaat erilaisia yksityiskohtia. Itsekin unohdin mainita hihassa ajavasta autosta, mutta sinä huomasit:). Kiitos sinulle kommentistasi!

      Poista
  4. Noissa vaatteissa on kyllä Pienen Miehen kiva kotoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta, hyvin onnellinen hän oli saadessaan vaatteet päälleen. Ja huppu tuntuu hyvin helposti menevän päähän. Se on ilmeisesti hienoa ja kivaa:). Kiitos Pikku Akka!

      Poista
  5. Liityin lukijaksi tän autovaatepostauksen myötä. Miten ihana sininen kokonaisuus! rakastan sinistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mukava, kun kirjauduit, lämpimästi tervetuloa :). Nuo sinisen sävyt ovat ihanan raikkaat. Kiitos sinulle:)

      Poista
  6. Ihana asu! Ja nuo housut näyttää erityisen kivoilta. Olisi kiva lukea postausta käyttämästäsi saumurista. Ymmärtääkseni sinulla on peitetikkisaumuri käytössä. Haaveilen itsekin sellaisesta ja kaipaisin vinkkejä/kokemuksia sen hankkimiseen. Mikä merkki, paljonko maksoit siitä ja voiko samalla koneella ommella normisaumuritikkiä sekä peitetikkiä? Ym, mitä vain mieleen tuleekaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle kommentistasi :) Minulla on todellakin Janomen peitetikkikone käytössä ja erikseen saumuri. Näin se on mielestäni toimivin käytännössä. En tiedä osaanko tehdä hyvää postausta koneen käytöstä, mutta se olisi kyllä hyvin mielenkiintoista. Voin todellakin laittaa harkintaan sellaisen toteuttamisen. Jos haluat pikaisesti keskustella asiasta, niin mielelläni voin jutella myös sähköpostitse asiasta. Etusivulla oikealla on minun s.osoitteeni. Peitetikkikone on ollut minusta erittäin hyvä hankinta ja on motivoinut minua ompelussa ja varsinkin trikoovaatteiden ompelemisessa.

      Poista
  7. Raikas ja kaunis kokonaisuus, on varmasti mieluisat. Kasvuvaraa kannattaa aina pikkasen olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä lapset kasvavat niin nopeaan, että ei yhtään ole pahitteeksi jättää kasvunvaraa. Näin se on :) Sininen ja valkoinen mustan värin kanssa on kyllä tosi raikas yhdistelmä. Kiitos paljon Ulrika :)

      Poista
  8. Ihana setti! Mä rakastan noita pöksyjä, mutta meidänpä kolme vee neiti ei. Onneksi tuo nuorin neitonen ei paljon piittaa vaatteistaan vielä. Jotenka sille kyllä tekisi mieleni tehdä jokkut tuollaiset pökät... ehkä vielä ehtii parit tehdä ennen kuin nuorimmainenkin alkaa venyttämään tuota ylimääräistä kangasta haaroista ja kitisee että iiisooot, pienennä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-) Ihana kommentti :-). Uskon, että noin se juuri on. Meidän pikkumies on juuri niin pieni, että kaikki kelpaa. Pikkuisille voi äiti vielä testata, mutta en usko meidän ekaluokkalaisen hyväksyvän tuota mallia. Kiitos Aarrerasia!

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.