perjantai 4. joulukuuta 2020

Joulukuun alkua
Joulukuun terveiset blogistani ūüíó
Syksy on mennyt huimaa vauhtia ja jatkuvasti tuntuu, ett√§ on perjantai. Uskon, ett√§ t√§m√§ sama tunne on monella muullakin. Ty√∂p√§ivien j√§lkeen on mukava ollut viett√§√§ aikaa kotona perheen parissa. 

En ole pitk√§√§n aikaan ottanut aikaa bloggaamiseen. Mieless√§ on monesti k√§ynyt, ett√§ olisi kiva t√§nne jotain laittaa, mutta ajatus on j√§√§nyt tuumauksen tasolle. Sain t√§ss√§ hetki sitten s√§hk√∂postia er√§√§lt√§ lukijaltani, joka halusi kysy√§ minulta er√§st√§ asiaa. Olin todella iloinen, ett√§ edelleen on ihmisi√§, jotka t√§√§ll√§ saattavat py√∂r√§ht√§√§. Tuo viesti antoi minulle intoa tehd√§ pikku postauksen ja tulla kertomaan terveisi√§ teille. Kielt√§m√§tt√§ aika usein muistelen aikaa, kun intoa puhkuen tulin esittelem√§√§n t√§nne jotain k√§sity√∂tuotostani :) Aika hurjasti niit√§ k√§sit√∂it√§ silloin valmistuikin. 

Edelleen viet√§n hetki√§ k√§sit√∂iden parissa, mutta toki v√§hemm√§ss√§ m√§√§rin. Olen neulonut sukkia ja keskener√§ist√§ neulepaitaani. Olen my√∂s aloittanut virkkausty√∂n, jonka lopputuloksena pit√§isi tulla pipo pojalle. Muutamana viikkona olemme pienen naisporukan kesken pit√§neet k√§sity√∂kerhoa. Korona-aika vaan tuo t√§ll√§ hetkell√§ omat haasteensa kokontumisrajoituksineen. Pit√§√§ odottaa parempaa aikaa, jotta voimme taas kokoontua. 


Koko syksy on ollut tosi pimeä ja pilvinen. Muutama upea auringonlasku on onneksi mahtunut pimeään kuukauteen. Tällä hetkellä pieni ohut lumipeite onneksi valaisee maisemaa. Odotankin innolla aamua, jolloin puut ovat valkoisenaan lunta ja pääsen ottamaan lumisesta maisemasta kuvia.

Tällä hetkellä sataa hieman lunta ja koko yöksi näyttää sääkartta lumisadetta. Ehkä aamulla on hetki, jolloin pääsen ihastelemaan kaunista talvimaisemaa.


N√§m√§ kuvat otin viikko sitten er√§√§n√§ aamuna. Lumi tuo niin ihanaa tunnelmaa ja kaunistaa maisemaa tosi paljon. 
Lisäksi on niin kaunista, kun kodit on koristettu jouluvaloilla.


Huomenna aion leipoa hieman leipää ja ehkäpä jotain makoisaa kakkua.

Ihanaa viikonloppua teille ūüíó
 

4 kommenttia:

 1. Tunnelmallista viikonloppua Sinulle ja ihanaa joulun odotusta ūüíõ

  VastaaPoista
 2. Ihania kuulumisia ja niin valoisia kuvia. <3

  JOulun odotuksen iloa Sinulle! <3

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista joulunodotusta!ūüíú

  Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Ihania kuulumisia! Kiva, kun tulit tänne piipahtamaan. Kyllä me vielä täällä kurkistelemme. :) <3
  Kuullostaa tosi kivalle tuollainen käsityökerho.
  Kiitos, kun jaat eri kanavilla somessa kauniita valokuviasi. <3

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.