torstai 3. marraskuuta 2022

Hetken mielijohteesta


Mitä kuuluu blogiini? Hiljaisuutta viime aikoina. Joku napanuora on edelleen kiinni tänne ja välillä käynkin katsomassa miltä täällä näyttää. 

Huonosti olen käynyt katsomassa teidän blogejanne saatikka, että olisin kommentoinut. Ehkä täällä ei ole enää niitä tuttuja, joiden kanssa kävimme aktiivista keskustelua joitain vuosia sitten. Osa toki edelleen tänne kirjoittaa ja se on ihanaa.


Vuodet ovat vierineet siitä ajasta, kun lasten kanssa olin kotona ja paljon ompelin. Nyt nuorimmainen on viidennellä luokalla ja iso poika jo ja valitettavasti ei enää malta olla äidin luona siten, kuin nuorempana ;) 

Ompelut ovat jääneet aivan mitättömälle tasolle mikä on toisaalta harmi, mutta toisaalta olen löytänyt uusia ihania harrastuksia. Auringonlaskujen kuvaaminen on edelleen todella tärkeää minulle. Nämä kuvat, jotka tässä tekstini ympärillä ovat, olen ottanut viime kesänä. Tällä hetkellä kello on jo aika paljon, mutta en malta mennä vielä nukkumaan. Odotamme viikonlopuksi kotiimme nuoria perheitämme. Ihanaa nähdä heitä 💗Saamme viettää yhteistä aikaa.

Ehkä ihmettelet miten yhtäkkiä pitkän ajan jälkeen tänne nyt kirjoitan...
Olen tässä viime aikoina enemmän kurkistellut tänne blogiini ja ollut tosi onnellinen, että minulla on ollut tämä ja on edelleen. Lisäksi mainitsin ihanille ystävilleni blogistani ja se innosti minua kirjautumaan tililleni ja tänne kun pääsin, niin päätin samalla kirjoittaa pienen postauksen.

Onnellisia päiviä sinulle, joka satut tänne kurkistamaan. 

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sinusta ihania kuvia osaat kyllä ottaa 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos Nila :) Olipa mukava saada kommenttia sinulta.

   Poista
 2. Ai, että! <3 Olipa kiva, kun kirjoitit. Kyllä meitä vanhoja täällä vielä on. :) Olet kyllä niin taitava näiden kuvien ottamisessa. Luonto on kuvissasi ihan lumoava - just niin kuin oikeastikin. :)
  Ihanaa viikonloppua sulle läheisten kanssa! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana, kun piipahdit täällä ja jätit terveisesi! <3

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.