sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Päiväkirjani

Joudun nykyään lähes joka kerta aloittamaan tekstini täällä blogissa, että pitkästä aikaa... 

En käsitä miten aika vierii niin nopeaa, etten selviä tänne kirjoittamaan pieniäkin terveisiä. Onhan toki tälle syksylle mahtunut erittäin upeita asioita, sillä vietimme tyttäremme häitä lokakuussa ja poikamme kihlajaisia marraskuussa 💗.

 Pari viikkoa sitten selasin blogini ompelu-tunnisteen alla olevia tuotoksiani ja jouduin aivan  hämmästelemään, että olen niin monenlaista saanut silloin joskus aikaiseksi:) Tuli kyllä todella hyvä olo kun katselin töitäni 💗. Samalla pääsin sen hetkisiin tekemisen tunnelmiin. 


Innostuin vanhojen postauksieni johdosta aivan niinkin paljon, että kävin siivoilemassa ompelupöytääni ja päätin, että kohta teen jonkun ompeluksen :) Vielä en ole ompelukonetta käynnistänyt, mutta vahvasti koen sen tapahtuvan pikapuolin.


Blogi on minun päiväkirjani. Vaikka en täällä paljon kerro tunteistani ja tapahtumisistani, niin kuvien kautta pääsen postaushetken tilanteeseen ja hetken tunnelmaan. Se on kyllä upeaa.


Blogini aikajanan kautta voin kokea uudestaan hetkiä, kun lapset olivat ihan pieniä ja olin kotiäitinä kotona. Silloin sainkin paljon aikaiseksi. Nyt kun ei ole ihan pientä hoidettavana, mutta päivätyö muualla, niin aikaansaannokseni ovat paljon pienempiä. Kummallista kyllä :D


Toisaalta muistan kuinka jossain vaiheessa enemmän myös stressasin, että pysyisin jonkinlaisessa postaustahdissa bloggauksessa. Ompelusaralla se myös tarkoitti aina jonkin uuden luomuksen kehittämistä. Nyt olen kyllä tyytyväinen, että tänne tulo ei vaadi mitään ponnisteluja tai tuotoksia. Tulen postaamaan kun minusta tuntuu hyvältä. 

Vanhojen postauksieni selaili aiheutti tosiaan niin hyvän mielen, että halusin taas tulla blogiini kirjoittamaan pienen terveisen.


Tämän postauksen kuvat ovat hetkiä tältä syksyltä ja tunnelmia joulun alta. Tuntuu todella hyvältä odottaa joulua. 


Toivottelen teille mukavaa joulun odotusta 😊
Tulen taas tervehtimään teitä! Vaikkapa aika piankin :)


16 kommenttia:

 1. Kiva, kun kävit täällä piipahtamassa. Itselläni oli kans monia nostalgisia tunnelmia tänä aamuna, kun selasin vanhoja postauksiani. :)
  Onnellista joulun odottamista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Pikku Akka 😍 On huikeaa omistaa blogi, vaikkakin se olisi harvoin päivittyvä kuten se nyt minulla on ollut. Sinä olet ahkera päivittämään. Ihastelen sitä 😍

   Poista
 2. Niinhän se on, että aika ei kaikkeen arjessa riitä ja asioita joutuu priorisoimaan. Se on täysin ymmärrettävää ja varmasti aika moni kamppailee saman asian kanssa. Blogi on itsellekin ennen kaikkea päiväkirja, mitä on tullut tehtyä ja koettua. Sen kautta on mukava muistella menneitä ja välillä jopa hakea sitä inspiraatiota itsellekin. Lämminhenkistä joulun odotusta. Teillä on todella kaunista ja tunnelmallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani / Kaikki Paketissa :) Vanhojen postauksien kautta todellakin voi hakea itselle inspiraatiota. Ehkä aiemmin koettu tunne välittyy kuvan tai tekstin kautta ja antaa inspiraatiota tai muuten vaan saa hyvää motivaatiota alkaa tehdä jotain kivaa. Toisaalta koen nyt helppona tämän blogin. Postailen hyvällä fiiliksellä kun siltä tuntuu. Ei tämä pakkopullaa saa olla :D Eikä se onneksi koskaan ole sellaista ollutkaan :)

   Erittäin kivaa joulun odotusta sinulle :)

   Poista
 3. Teillä on suomen kaunein koti, ihastuttavan kaunista!Hyvää adventin aikaa sanosekukkasin blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos pike kauniista kommentistasi ja tervetuloa blogini lukijaksi <3 Ihanaa joulun odotusta sinulle :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia sisältä kuin ulkoakin. Näinhän se on tämä on meille jokaiselle päiväkirja ja tänne pitää tulla kun siltä tuntuu. Mukavaa joulunodotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Nila :) Onhan tämä bloggaaminen mukavaa ja mukava on myös kun joku jättää kommenttia. Ihanaa joulun odotusta sinulle !

   Poista
 5. Tuo onkin jännä, että mitä pienempiä on ollut lapset, sen enemmän sitä on saanut aikaiseksi.. Vaikka minulla pienin on vieläkin aika pieni (2,5v) ja kotosalla kuitenkin edelleen olen, niin huomaan että vähemmän tulee tehtyä kuin hänen vauva-aikoina.. Kiva kun piipahdit! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa kommentistasi :) Ihana on tulla aina tänne piipahtamaan :) Ihmettelen kyllä monesti kuinka pienten lasten kanssa sai tehtyä vaikka ja mitä :D Nähdäänpä täällä <3 Mukavia päiviä sinulle!

   Poista
 6. Viehättäviä tunnelmapaloja!
  Ihanaa kun sait inspiraatiota taas aloittaa uusia projekteja.
  Blogi on itsellekin se ideoiden ammennuspaikka ja oman luovuuden muistikirja.
  Nautitaan joulunodotuksen tunnelmasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mantelilaakson Susanna :) On tosi kiva katsella vanhoja postauksia ja muistella tekemisiä :)

   Niin mukava kun joulu on tulossa. Sen valmistelu ja odottaminen on niin parasta! Ihania päiviä sinulle <3

   Poista
 7. Ihana oli nähdä sinun kuvatervehdys ja kuulumisesi.
  Sinun blogisi oli minun ensimmäisiä löytöjäni täällä aikanaan.
  Seurailen ja kuulostelen, milloin päiväkirjaasi päivittelet.
  Ihania sinun kuvasi ovat täällä ja Instassa.

  Joulunodotuksen iloa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu kun käyt antamassa kommenttia minulle 👍🏻😊 On niin mukava kun edelleen täällä on ihmisiä, jotka myös olivat bloggaukseni alkuvaiheessa mukana 😍

   Poista
 8. Ihanaa joulun odotusta myös Sinulle <3

  VastaaPoista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.