keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Tapaninpäivän tunnelmia



Joulun vietto jatkuu näin Tapaninpäivän tunnelmissa. Nopeasti joulu taas vierähti ohi jouluaaton, mutta nopeaan ajankulkuunhan ollaan jo totuttu ;) 
Olemme viettäneet joulua hyvin perinteisin menoin. Ihmeellisesti tietyt perinteet vain tulevat jäädäkseen ja niiden pohjalta joulutunnelmat- ja muistot syntyvät. Jouluaattoa edeltää aina kova tohina, mutta aattoiltana pukin käynnin jälkeen ei enää ole kiireitä vaan sen jälkeen tulee otettua  rennosti. Tänään on pitkästä aikaa tehnyt mieli alkaa ommella. No, jätän sen harrastuksen jollekin toiselle päivälle, mutta nyt vähän jo fiilistelen. 
Tällaiset rennot päivät ovatkin usein hyvin inspiroivia. Oletteko huomanneet saman ?



Näin Tapaninpäivän kunniaksi aurinkokin näyttäytyi ja kävin nuorimmaisen kanssa rannalla kuvailemassa. Samalla kertaa sain ilon tunteita kuvatessani ja tarpeellista raitista ilmaa :)


Makeaa ja suolaista on tullut syötyä epätavallisen paljon, mutta sekin kuuluu jouluun. Eikö totta?


Yllä oleva kuva on viime vuoden tammikuulta. Silloin oli kirpakka pakkassää ja luntakin aika mukavasti. Nyt on lunta vähemmän ja pakkastakin vain hieman nollan alapuolella, mutta tuntuu ja näyttää kovinkin talviselta. 

Valoisa aika taas lisääntyy. Se tuntuu kyllä hyvältä :)

Tämän pienen postauksen myötä toivotan teille mukavia joulukuun loppupäiviä !



lauantai 15. joulukuuta 2018

Joulun alla



Joulu on lähellä, enää viikko jouluaattoon. Nopeasti ollaan tultu taas tähän hetkeen. Ihan vastahan oli viime vuosi tähän aikaan. Onhan tämä kummallista :)


Viikko sitten sunnuntaiaamuna innostuin kuvailemaan kotimme aamutunnelmaa. Kynttilät ja aamuhämärä toivat kauniin lempeän tunnelman, jota oli mukava yrittää vangita kameralla. 


Kuvaushetkellä ei ollut vielä joulukuusta, joka koristeltiin kotiimme muutama päivä sitten. Ennen meillä oli perinteenä laittaa kuusi aattoaamuna, mutta päädyttyämme muovikuuseen, on kuusen laittoa aikaistettu. 
Koristeltu joulukuusi tuo välittömästi kotiin joulun tunnelman 💗


Tänään kotimme tuoksuu pullalta ja porkkanalaatikoilta. Joulun valmistelut jatkukoon :)

Joulutunnelmaa koteihinne 💗