sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Tunnelmaa makuuhuoneessa


Kevään koittaessa ja valon määrän lisääntyessä on mukava taas miettiä ja muuttaa kodin sisustusta. Tykkäisin vaihdella huonekalujen järjestystä, mutta minusta se on välillä haastavaa kun vaihtoehtoja järjestyksen muuttamiseen on usein vaikea keksiä. Voi olla, että se onkin mielikuvituksen puutetta :)


Sain inspiraation kuvaamiseen, kun anoppini lahjoitti meille tekemiään taidetöitä. Tämä kaunis saviruukku löysi paikkansa makuuhuoneemme lipaston päältä. Tällaiset kauneudet ovat minusta kodin aarteita. 



Olemme muuttaneet kotiimme vuonna 2011 ja silloin halusin nämä verhot makuuhuoneeseemme. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta en halua vieläkään vaihtaa niitä. Tykkään edelleenkin niistä tosi paljon. Välillä ne saavat tuuletusta, pesua ja sitten ne pääsevät ikkunaan takaisin.


Ehkä sain sisustusinspiraation myös, kun seurasin tyttöjemme touhuja heidän vaihtaessaan huoneita keskenään. He saivat aikaiseksi niin kodikkaat ja kauniit makuuhuoneet. Nuoret ne osaavat :)

Olemme saaneet tänä viikonloppuna vesisadetta runsain määrin. Luonto kiittää siitä. Meidänkin leveysasteilla on puissa alkanut vihertää. Ihanaa tämä toukokuun aika 💗

       Tänään on vietetty äitienpäivää. Kohta saamme pienet lapsenlapsemme vanhempineen luoksemme 😍.

Oikein mukavaa äitienpäivää sinulle lukijani :)


keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kaunis merimaisema


Kevään ihme on taas tapahtunut. Auringon lämpö on sulattanut valtavan meren paksun jääkerroksen. Vapaa meri on joka vuosi niin uusi ja ihmeellinen asia. 
Pääsiäisen aikaan meri oli lopultakin jäistä vapaa. Itse olin tuolloin kovassa flunssassa, mutta raahauduin muutamana iltana rantaan kameroineni ja onneksi raahauduin, sillä maisemat olivat käsittämättömän upeita. Rannalla seisoessani saan aina valtavasti voimaa ja energiaa luonnon kauneudesta. Olen onnellinen kun saan asua lähellä tätä upeaa luonnon elementtiä.


Taivaan ranta värjäytyi punaiseksi ja aurinkokin muuttui punaiseksi juuri ennen kuin laskeutui horisontin taakse. Lehdet kirjoittivat Saharan hiekkapölyn leviämisestä meidänkin ilmakehään ja kirjoitettiin myös Kaakkois-Euroopan metsäpalojen savun vaikutuksesta taivaanrannan värjäytymiseen. Ehkäpä näillä tosiaan oli vaikutusta. Kauniiksi luonto taas jälleen kerran värjäytyi.



Tänään on vappu ja sää on jotain aivan muuta kuin yllä olevissa kuvissa oli. Vettä ja räntää on satanut ja lämpöasteitakaan ei ole kuin +2. Sisällä menee tämä päivä, mutta ylimääräinen vapaapäivä sopii tähän hetkeen vallan mainiosti.

Onko sinun kodin lähellä joku ihana paikka, jossa tykkäät käydä lataamassa akkuja?