sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Kesä ja terassi



Talomme edessä on aika iso terassi, jonka lasitimme muutamia vuosia sitten. Se olikin hyvä päätös, sillä terassille ottaa helposti tuuli ja kaikki lumi ja tuulen mukana kulkeutuva roska ajautuivat aiemmin terassille. 


Lisäksi keväällä ja syksyllä lasitus suojaa kylmältä tuulelta, jolloin terassilla on hieman lämpimämpää.


Kesällä tosin lämpötila nousee helposti liiankin kuumaksi, jolloin lasituksen ikkunoita on syytä aukoa. 
Terassilla on mukava aterioida, istua perheen tai ystävien kesken. Onpa siellä mukava istahtaa joskus ihan itsekseen ja napata käsiin joku neuletyö. Tällä hetkellä minulla on kesken villasukkien neulominen.


Olen joskus ommellut kuvassa näkyvän tyynyn. Se palvelee vieläkin oikein hyvin ja sopii minusta mukavasti tuohon terassin sohvalle.


Kesän kukat on vielä laittamatta. Onneksi nyt vaikuttaa siltä, että sää on lämpenemässä ja yöpakkasia ei enää toivottavasti tule. Terassille tulevat kukat pitäisi olla kuumuutta kestäviä ja mielellään ei liian työläitä ;). Jos sinulla on antaa sopivia kukkaideoita, niin otan mielelläni niitä vastaan :)

Tänään juhlimme siskoni syntymäpäiviä heidän kotipihallaan ja eilen saimme viettää sukulaispojan ylioppilasjuhlia heidän kotipihallaan. Kesällä tulemme jossain vaiheessa juhlistamaan poikamme ylioppilasjuhlia, kunhan hän ensin kotiutuu armeijasta. Tarkoitus on hyödyntää silloinkin terassia ja omaa kotipihaa. Toivottavasti saamme paljon kauniita ja aurinkoisia kesäpäiviä.

Ilokseni huomasin saaneeni uusia lukijoita blogiini. Jos haluatte vinkata omista blogeistanne, niin se olisi kiva.

Aurinkoista päivää sinulle!





sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Hetkiä, joista nautin



 Toukokuu on alkanut kovin kylmässä säässä. Aurinko on onneksi näyttäytynyt melko useasti. Nautin sydämeni pohjasta hetkestä kun voi istua terassilla ja antaa auringon paistaa kasvoilleni. 
Auringon antama energia talven jälkeen on melkein käsin kosketeltavaa :)


Tänään on kovin pilvinen ja viileä sää. Lämpötila on noin + 5 paikkeilla. On siis oikein oivallinen keli istua koneen ääressä ja päivittää taas pienen tauon jälkeen blogia.


Kuvat, joita tänään jaan, on otettu eilen aamulla. Aamu aurinko paistaa ihanasti meidän olohuoneeseen. Tämä hetki ei kestä kauan, sillä takapihan metsä on melko suojaava ja aurinko helposti jää puiden varjoon ja antaa pian säteensä toiselle puolelle taloa.



Tämän kauniin kukan sain tyttäreltäni ja hänen puolisoltaan äitienpäivänä. Yritän pitää sen yhtä eloisana ja kauniina kuin hetkenä, jona kukkalähetti sen toi minulle. 


Auringonlaskukuvat ovat viikon, parin takaisia. Nämä hetket rannalla kauniin luonnon ääressä on toinen asia, joista nautin sydämeni pohjasta:). Nämäkin hetket voimaannuttavat ja tuovat ihanaa energiaa sisälleni.

Onnellisia hetkiä sinulle lukijani 💗