maanantai 23. toukokuuta 2016

Tervehdys teille


Tervehdys pitkän ajan jälkeen! Toivottavasti ette ole aivan unohtaneet minua? Minä en teitä :), vaikka en blogeissa olekaan ehtinyt työkiireiltäni vierailla siten kuin aiemmin. Se minua onkin suuresti harmittanut ja on myös nostanut kynnystä tulla takaisin aina vaan korkeammalle. Instagramissa olen ilokseni saanut ihastella teidän kauniita töitänne ja inspiraatioidenne tuloksia. Olen kuitenkin päättänyt, että tulen käymään täällä blogin puolella aina silloin tällöin, silloin kun sopii, enkä halua tehdä lopetuspäätöstä blogini suhteen. 


Kevät on vierähtänyt niin pitkälle viime kertaisen päivitykseni jälkeen. Mukava on taas ihastella ja tuoksutella uusiutuvaa luontoa. Kevään uusi vihreys tuntuu pitkän ajan jälkeen taas niin ihmeelliseltä. Auringon lämpö antaa uutta puhtia ja energiaa.

Ompelupuuhissa olen ollut aika mukavastikin. Ei ole vaan tullut kuvattua ommeltuja vaatteita. Olen ommellut aivan perustrikoopaitoja. Ensimmäisessä kuvassa oleva PaaPii:n trikoosta tehty paitani on ollut kovassa käytössä. Tällä hetkellä en oikein jaksa innostua pienistä ompeluyksityiskohdista kuten aiemmin, vaan nyt on mukava surautella helppoja käyttövaatteita, jotka valmistuukin tosi nopeasti. 


Luonto  ja sen kauneus ovat viehättäneet minua todella paljon. Koenkin, että kameran myötä olen löytänyt luonnon kauneuden aivan uudestaan ja eri tavalla. Ihastelen sydän sykkyrällä taivaan eri sävyjä auringon laskun aikaan. Miten värit voivatkin olla joka kerta niin erilaiset ? 

Ei minulla tällä kertaa ole mitään erityistä kerrottavaa, mutta halusin tulla tervehtimään ja kertomaan, että minulle kuuluu hyvää ja olen muistanut teitä usein. 

Mukavaa kesän odotusta teille!




28 kommenttia:

  1. Kiva, kun heräsit talvihorroksesta! :) Mahtavia luontokuvia olet napsinut. Aika paljon sitä itselläkin tulee ommeltua ihan perusperinteistä. Nytkin olen t-paitatehdasta pyörittänyt eikä niissä taida olla jipon jippoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo olikin hauska vertaus:) Ehkä olenkin ollut talvihorroksessa. Nyt onkin hyvä jatkaa virkeänä:) Mukava kun jätit kommenttia, kiitos kovasti♡ Pikku Akka

      Poista
  2. Kiva kuulla sinusta! Ihania luontokuvia :) Iloa ompeluihisi ja kesän odotukseen ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olette olleet mielessäni, niin mukavaa ja paljon antavaa bloggaaminen on. Harmi, kun en ehdi ja jaksa tällä hetkellä olla niin aktiivinen, mutta mennään näillä aikataululla missä ollaan. Kiitos paljon kommentistasi Hannariina ♡

      Poista
  3. Mukava kuulla sinusta täälläkin :) Kauniita kuvia, joita on niin kiva ihastella instassa. Hyvää kesää ja mukavia valokuvaushetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut kiva, kun olen saanut nähdä teidän aikaansaannoksianne instan puolella. En ole jäänyt aivan pimentoon ;) Mukavaa viikkoa sinulle ja kiitos kommentistasi Pizzicato ♡

      Poista
  4. Kiva kuulla sinusta! :) kauniita kuvia olet ottanut, luonto on niin kaunis..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Raisa P ♡ On meillä upea luonto ja vielä neljä upeaa vuodenaikaa :) Mukava kun jätit kommenttia :)

      Poista
  5. Ihana kuulla sinusta. Olet kuin muuttolintu, joka tuli ilahduttamaan yllättäen -sadepäivän iloksi! 😊

    Sinä olet kyllä onnistunut taltioimaan ihania maisemia! Siellä instassa minäkin mukanasi kuljen!
    Kohta on kesä, keskikesä... Josko sitä tapaillaan tässä! 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kommenttisi sai hymyn huulille, kiitos Kaisu ♡. Mukava kun olet mukana myös instassa...

      Ehdottomasti näemme kesällä, pidetään tämä mielessä:)

      Poista
  6. Oon sua muistanu monet kerrat ♡ Kiva oli kuulla, että kaikki on hyvin:)
    Aivan mahtava kuvia olet ottanut, ja se on totta, että luonto on kyllä kaunis ja ihmeellinen väreissään! "Nähdään" taas☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun mukava kuulla, että olet muistanut minua ♡ Kiire on pitänyt pois täältä. Blogissa hurahtaa niin helposti aikaa. Olen muistanut myös sinua :) Lämmin kiitos kun jätit kommenttia Tarja :)

      Poista
  7. Kiva kuulla susta täällä blogin puolellakin :) Nuo sun maisemakuvat on aivan valtavan kauniita ja jaksavat aina ilahduttaa ja ihastuttaa. Olet tosi taitava kuvaaja! Mukavia alkukesän päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Eerika mieltä lämmittävästä kommentista ♡
      Ihana kun olet instan puolella kulkenut mukana. Yritän ehtiä välillä tännekin :)

      Poista
  8. Onpa kiva kuulla sinusta tälläkin kanavalla <3. Monesti olet ollut mielessäni ja olen ajatellut ihan s.postia laittaa, mutta on sitten jostain syystä jäänyt :). Kai tämä kevät on muka niin kiireistä aikaa itselläkin ;). Sinusta on kyllä tullut todella taitava kuvaaja! Mukavaa kesää teidän perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, onpa hauska kuulla , että olet miettinyt sähköpostin laittoa :). Niin olen minäkin miettinyt. Niin se on vaan jäänyt. Enköhän tässä yritä pysyä jollakin tavalla mukana. Tulen aina välillä kun ehdin. Ihana oli kuulla sinustakin ja kiitos kovasti kommentistasi Krista ♡ Mukavia ja aurinkoisia päiviä sinulle ja perheellesi :)

      Poista
  9. Mukava kuulla sinusta täällä blogin puolellakin, en todellakaan ole unohtanut sinua:) Instassa ihastelen aina niin upeita kuviasi, luonnosta löytyy niiiin paljon kuvattavaa!:) Insta onkin tosi kätsy:) Bloggaamiseen ja blogien seuraamiseen kun saa uppoamaan yllättävänkin paljon aikaa..Harmittaa, kun en ole itsekään pystynyt kovin tiiviisti blogeja seuraamaan, saatikka postailemaan. Työ/arkikiireet tahtoo myös verottaa harrastuksille jäävää aikaa. Mut nyt mennään näin:) Oikein ihanaa kesää sinne, "nähdään" kesän mittaan ainakin Instan puolella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla kommenttisi Villa Pipo ♡ Kiitos siitä.
      Tiedätkö, jotenkin lohduttaa kuulla, että muillakin kiireet vie aikaa tältä mukavalta harrastukselta ;)
      Insta on niin nopea ja helppo päivitettävä, että siksi olen siitä kovasti tykännyt. Se ei vie aikaa kuin muutaman minuutin, kun kuvan laittaa. Mukava on ollut seurata taidokkaita töitäsi sitä kautta. Nähdään sielläkin :)

      Poista
  10. Kiva kun kirjoittelet, vaikkakin silloin tällöin:) Instan kuvasi ovatkin tosi kauniita. Niinpä, ihmeellinen on tuo auringonlasku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Saija ♡. Niin mukava on seurata upeita töitäsi instan puolella. En ole blogin puolella selvinnyt vierailemaan. Mukava kun olet mukana kulkenut :)

      Poista
  11. Onpa mukava taas kuulla sinusta ❤️ Jospa minäkin jo kohta heräilisin talviunesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin, mukava kuulla sinustakin ❤ Onpa kiva kuulla, että sinäkin olet ollut talviunessa. Eiköhän me tästä hereillä :) Kiitos paljon kommentistasi Toiveettodeksi :)

      Poista
  12. Ihana, kun tulit kertomaan kuulumiasia tänne blogiinkin! Upeita sinun luontokuvasi ovatkin, niitä on niin ilo seurata siellä instan puolella ja täällä kanssa :). Blogissa onkin mukavaa, kun voi tehdä omaan tahtiin postauksia. Minullakin on ollut kovin hiljaista blogin puolella, mutta harrastus on aina harrastus. Ja siitä, jos mistä, onkin turha ottaa paineita. Toivottavasti vielä palailet tännekin näiden kuviesi kanssa uudestaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna Mi ♡ Mukava kun jätit viestiä. Onhan se niin, että tilanteen mukaan mennään. Tuntuu vaan välillä kiireen keskellä blogin päivittäminen niin työlästä ja siksi sitä niin helposti siirtää. Toisaalta sitten kun saa päivitettyä, niin tulee tosi kiva mieli :)

      Poista
  13. Ei olla unohdettu, ei! Kiva että kerroit kuulumisia, kauniita maisemakuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava oli saada kommenttisi, kiitos Vaateviidakon Pirjo ♡ Tulen aina joskus käymään täälläkin puolella. Mukavaa alkanutta kesää sinulle! Nyt on ollut melkoinen myrsky, jospa kelit pian taas lämpenevät.

      Poista
  14. Onpa ihana kuulla sinusta täällä bloginkin puolella <3 Instassa olenkin saanut ihastella kauniita maisemakuviasi. Miten ne ovatkin niin kauniita! Sinusta on tullut taitava kuvaaja.

    Sen jälkeen kun liityin tässä keväällä instaan itsekin, blogin päivittäminen on jäänyt vähemmälle. Kyllä instan puolelle päivitysten tekeminen on vaan niin helppoa ja nopeaa! Mutta, omaan tahtiin teemme näitä blogipäivityksiä :)

    Ihanaa kesää sinne teille, nähdään keskikesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kommentistasi Kaaru - Pieni lintukoto ♡

      Sinullakin on niin ihania kuvia sekä blogin että instan puolella. Niitä on mukava katsella.

      Toivon totisesti näkeväni sinut kesällä :)

      Poista

On mukava, jos jätät minulle viestiä :). Pienikin kommentti ilahduttaa minua erittäin paljon.