lauantai 15. kesäkuuta 2019

Herkkuja juhlaan



Saimme viettää kesäkuun alussa poikamme rippijuhlia. Juhlapäivänä oli kaunis ja oli todella lämmin kesäpäivä. Kirkossa oli lämpöä lähes kolmekymmentä astetta ;) Hyvin siis tarkeni.
Tämä postaus on herkkupostaus, johon olen valinnut muutamia kahvipöydän herkkuja.


Minusta on mukava järjestää kodissamme juhlia. Haluan suunnitella tarjoilut ja aikatauluttaa hyvissä ajoin kodin siivoamisen. Usein saan ikäviäkin siivousjuttuja tehtyä juuri juhlien ansiosta. Teen siis viikkosuunnitelman, johon kirjaan jokaiselle päivälle tehtävän/tehtävät, jotka on tehtävä kyseisenä päivänä. Jos on isommat juhlat tiedossa, niin tehtävät jakautuvat useammalle viikolle.
Näin vältyn helpommin ikävältä viimehetken kiireeltä. (Ainahan jonkinlainen kiire tulee, mutta ehkä näin toimittuna hieman pienempänä ;)
Pidätkö sinä aikatauluttamisesta vai toimitko mieluummin tehokkaasti juhlaa edeltävinä päivinä? 



Aika usein on tullut tehtyä tarjottavat varman päälle tutuiksi tulleista ohjeista. Nyt minun teki mieli kokeilla jotain uutta ja niinpä googletin ja löysin mielenkiintoisia ohjeita. 

Löysin ihanan leivontasivuston Annin uunissa . Sieltä otin ohjeen yläpuolen Mehevään suklaakakkuun sekä alapuolen Vadelmajuustokakkuun .

Nämä molemmat herkulliset makeat tulevat tehdyksi toisenkin kerran. Olivat niin ihania.


Mainitsemaani upeaa leivontasivustoa tulee varmasti useinkin selailtua. Kauniit kuvat ja selkeät ohjeet vaikuttivat minuun.



Kesäkuun ihanat illat ovat houkutelleet minua usein rantaan kameran kanssa. Tahtoo ilta vain venyä aika pitkäksi, kun aurinko laskee vasta puolen yön aikana ;) Kesällä sitä onneksi jaksaa välillä vähän venyttää nukkumaan menemistä 💗

Tämän postauksen myötä toivotan teille mukavia kesäpäiviä! Nautitaan auringosta ja lämmöstä :)